Haberler

Mevlana Programı Kapsamında Giden İlk Öğrencimiz Ilmenau Teknik Üniversitesi'nde

05.12.2023

Türk Alman Üniversitesi Kültür ve İletişim Bilimleri lisans bölümü mezunu olup Uluslararası İletişim ve Medya Araştırmaları yüksek lisans programında eğitimi sürdürmekte ve Mevlana Programı kapsamında Ilmenau Teknik Üniversitesi'ne gitmeye hak kazanan ilk öğrencimiz Rabia Gül Yazar, Ilmenau Teknik Üniversitesi'nde aldığı lisans ve yüksek lisans eğitimi üzerine bir röportaj vermiştir. Türk Alman Üniversitesi öğrencilerine, sahip oldukları uluslararası çeşitliliği özümsemelerini tavsiye eden Yazar, Ilmenau'ya gidecek tüm öğrencilere soğuk havaya karşı hazırlıklı olmayı da tavsiye ediyor: Röportajın tam metnine ulaşmak için tıklayınız.